GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ RESMİ AÇILIŞ
18 Mart 2024

Medeniyetlerin buluşma noktası Türkiye’nin en tarihi ve kültürel merkezlerinden Gaziantep, modern sağlık hizmetlerinin gelişmiş olanaklarıyla donatılmış yeni hastanesine kavuştu.

İleri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip 1875 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, açılış töreninin ardından Gaziantep Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Gaziantep Şehir Hastanemizin açılışı gerçekleşmiştir.
Modern donatıları ve son teknoloji uygulama alanlarıyla sağlık alanında bölgenin üssü olan hastanemiz Gazi şehrimize hayırlı olsun.